Администрацията на американската социална мрежа Facebook ще спре да изтрива публикации,

...
Администрацията на американската социална мрежа Facebook ще спре да изтрива публикации,
Коментари Харесай

Facebook вече няма да трие публикации за лабораторния произход на COVID-19

Администрацията на американската обществена мрежа Facebook ще спре да изтрива изявления, съдържащи догатки за изкуствения генезис на , оповестява порталът Axios с позоваване на изказването на компанията.
" В светлината на продължаващите следствия за произхода на и съвещания с специалисти по публично здраве, към този момент няма да отстраняваме изказванията, че COVID-19 е основан от индивида ", написа представител на обществената мрежа в имейл, съобщи БГНЕС.
 Китай към Съединени американски щати: Политическа операция са изказванията за произхода на ковид Китай към Съединени американски щати: Политическа операция са изказванията за произхода на ковид
" Политическата операция за произхода на новия ковид попречва интернационалните старания за битка с пандемията. " Това се посочв...
Той добави, че компанията ще продължи да актуализира постоянно своята осведомителна политика според от появяването на нови данни, свързани с следствието на произхода на вируса.
В сряда американският президент Джо Байдън съобщи в публикувано документално изказване, че сега американската разследваща общественост не разполага с задоволително информация, с цел да каже сигурно къде е почнало разпространяването на новия ковид: от контакт на човек със инфектирано животно или случай в лаборатория. Американският водач разпореди на разследващата общественост да " удвои напъните ", с цел да изследва всички налични данни и да му приготви нов отчет по тази тематика след 90 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР